Succes med coaching

Jeg har efterhånden arbejdet med coaching i ti år, og jeg er virkeligt begyndt at være god. Jeg kan give lige den form for coaching som mine kunder har brug for. Jeg ved også, at jeg virkeligt har hjulpet mig til et bedre liv, og mange af mine tidligere kunder er i dag mine venner. Det er fedt at være så god til coaching, og jeg nyder som sagt også mit arbejde. Det er jo svært ikke at gøre andet, og de folk som kommer til mig for coaching, er jo typisk topchefer i danske og udenlandske virksomheder. Det er ret fedt og sejt på samme tid, og jeg elsker altså coaching. Det er virkeligt det der har fået mig i gang med det søde liv, og jeg må indrømme, at det også var på grund af coaching at jeg selv kom i gang med coaching. Det var dog fra en god ven, og jeg er også sikker på, at du på et eller andet tidspunkt også indser, hvad du er nødt til at gøre, for at få et super godt liv. Det er dog ikke sikkert, det går op for dig, og så er du nødt til at komme til mig for coaching.

Grund til coaching

Hvis du ikke har set lyset for enden af tunellen, så vil jeg altså mene, at du skal have coaching, og jeg vil meget gerne hjælpe dig. Det vil faktisk være lidt af en ære, og jeg er også sikker på, at vi hurtigt kan blive rigtigt gode venner. Jeg har i hvert fald svært ved ikke at blive andet med en person som dig, som ser så godt ud, og som sikkert også har det så godt. Det er altså ret fedt at tænke på, at jeg har mødt dig, og jeg ved virkeligt ikke, om jeg har så meget mere at sige. Det er dog vildt, og i sidste ende, håber jeg sådan set bare at jeg kan hjælpe dig med coaching.

Skriv et svar