You are currently viewing Sådan undgår vi køb af for mange piller

Sådan undgår vi køb af for mange piller

Lige siden det blev muligt at købe hovedpinepiller og andre former for håndkøbslægemidler har flere været ude og udtrykke bekymring for, at det blev for nemt at købe mange hovedpinepiller og andre midler.

 

Og bekymringen er reel nok, for sådanne i små mængder ufarlige piller er stadig en ledende kilde til selvmord blandt især unge danskere.

 

Men dette er da taget hensyn til ad flere omgange.

 

For at få lov til at sælge håndkøbslægemidler online skal du som virksomhed sikre, at du bl.a. ikke sælger visse typer af medicin til danskere under 18, at du kun sælger andre typer medicin o begrænset omfang og lignende. Ved at forfalske informationer og købe i flere forskellige butikker er det fortsat muligt at købe flere piller end tilsigtet er, men de forhindringer der er sat op vil fange mange allerede i deres indledende forsøg.

 

De samme begrænsninger gør sig ikke gældende, når du køber ind fra udlandet. Vær derfor påpasselig med, at du handler med en dansk webshop og en dansk virksomhed således du undgår problemer med medicin, du ikke bør kunne købe og som du risikerer at tage skade af nærmere end at blive bedret af.

Skriv et svar