Sådan holder jeg min motivation oppe til træningen

Jeg træner ofte, og det har jeg gjort i en længere periode. Det er tydeligt for mig, at min motivation går op og ned, og det er derfor vigtigt for mig hele tiden at fokusere på, hvad jeg gør rigtigt, når min motivation er oppe. For eksempel er en af de ting, jeg har identificeret, at produktet  viking proteinpulver er noget der rykker for mig. Når jeg tager dette produkt før min træning, så gør det ikke så meget, hvor jeg ligger mentalt den dag, for så ved jeg, at min motivation forandres på et split sekund. Når jeg tager dette produkt, så kan jeg mærke energien sprede sig rundt i min krop, og så ved jeg at jeg kan holde max ud til træning, når jeg først er i gang, hvad jeg måske ikke havde kunnet uden dette produkt, hvis motivationen var lav.

Jeg er næsten helt afhængig af dette boost i motivation

Jeg er blevet så glad for Viking proteinpulver, at dette er et produkt, som jeg har svært ved at undvære. I starten der brugte jeg det kun i de anledninger, hvor jeg kunne mærke, at min motivation var rigtig lav, og sidenhen begyndte jeg at bruge det lidt mere ofte. Nu kan jeg godt lide at bruge det stort set inden hver eneste træning, for så ved jeg, at jeg får trænet helt igennem hver gang. I et travlt liv kan det være svært overhovedet at passe træningen ind, og derfor gælder det om at få mest muligt ud af sin træning, lige når man er til stede i fitness centeret. Hvis man bagefter tænker, at man kunne have motiveret sig selv bedre, så er det allerede for sent. Derfor må man kende sine tricks til at optimere sin træning, når man er der.

Skriv et svar