Problemer uden alkoholmisbrug behandling

Hvis der er en ting jeg altid har været sikker på, og som jeg altid kommer til at være sikker på, så er det, at der altid vil være brug for alkoholmisbrug behandling i vores samfund.Det er ikke noget jeg gider at diskutere, og på et eller andet tidspunkt, så er det faktisk også nødt til at gå op for dig, hvad det er jeg mener med det. Hvis du ikke kan regne det ud, så kan jeg godt fortælle dig, at du på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at åbne øjnene og se hvordan gaderne flyder med folk der har problemer med alkohol. Det er ret vildt, og jeg syntes virkeligt, at det er utroligt overraskende. Det er utroligt vildt, og jeg håber helt klart også, at det på et eller andet tidspunkt går op for dig, hvad jeg rent faktisk mener om folk der går i alkoholmisbrug behandling. Det er nødvendigt, men jeg er ikke glad for det.

Betal for alkoholmisbrug behandling

Når man tænker på det, så er det jo faktisk helt klart sådan at du ikke kan gøre andet end at tage dig lidt sammen, og skynde dig at komme i gang med din alkoholmisbrug behandling hvis du har brug for det. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig, at fortsætte med at betale, og jeg mener altså derfor også, at du snart må have indset, at mulighederne med alkoholmisbrug behandling faktisk er mange flere end de har været indtil videre. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg håber helt klart også, at du snart er kommet godt i gang med din alkoholmisbrug behandling. Det vil i hvert fald være det bedste, og den eneste måde du lige nu kan gøre bare en lille smule gavn til samfundet. Du kan i hvert fald prøve at tage dig lidt sammen.

Skriv et svar