You are currently viewing Oplev København på en ny måde

Oplev København på en ny måde

For 3 dage siden var jeg en tur nede og handle på Vesterbro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på løbehjul med motor og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Til at starte med blev jeg en smule indigneret, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Det var særligt folk i 20’erne der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk tilføjede han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! På min mobil fandt jeg en app altså et program til mobilen. Online kunne jeg ved at søge finde en Tier rabatkode, som var den app jeg havde fået ind på min telefon.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en rabatliste, der var der også en del andre sjove rabatkoder som du kunne anvende. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Med de små “ombord”

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her motoriserede rugbrødskøretøjer er et mysterium for mig! Det er en rigtig god ting at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre så skal det lille pus være godt pakket ind og jeg skal sørge for at han kan holde varmen i sin vandtætte flyverdragt og godt pakket ind med uldne halstørklæder. Om mit barn så skal afprøve et segboard eller et el-løbehjul det må være op til det lille pus selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer airboards på samme vis som med el løbehjul. Til gengæld kan du her finde en segboardguide med billige boards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i gården og haven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en brugt barnevogn med alle hjulene stadig monteret, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn sammene med vores børn anvendte vi faktisk en rund metal plade fra min gamle squat rack, der netop kunne fungere perfekt som rat til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar