Nikotin i cigaretter kan fås på dansmoke.dk

Et flot vægttab

e juice Min kæreste har været meget dygtig omkring sit vægttab. Hun blev tilbudt en fedmeoperation, men hun sagde nej tak på grund af ricisien, og i dag er hun en lækker lille sag. Hun begyndte at tage på, da hun startede med at ryge. Jeg tror, at hun startede med at ryge, for at finde en trøst efter hendes fars død. Hun begyndte nemlig at ryge kun to uger efter hans død. Det var også en frygtelig død, men det vil jeg ikke komme mere ind på. Efter noget tid begyndte hun også at spise rigtig meget, og jeg kunne kun se på, mens hun voksede og voksede. Til sidst måtte jeg hive fat i hende, og spørge om hun havde det godt med sig selv. Her tilstod hun sin sorg, og jeg kunne herfra hjælpe hende. Sommetider ville jeg ønske, at jeg havde trådt ind noget før, men jeg var blind.

 

Stop rygning og tab dig

For at hjælpe hende med at tabe sig, skulle jeg først have hende til at droppe sin rygning. Det ville hun da også gerne, og sammen gik vi ind på hjemmesiden www.dansmoke.dk/, hvor vi fandt Nikotin i e-cigaretter. Dette kunne hjælpe hende meget. Da hun først kom i gang med at bruge den, gik vi i gang med hendes træning og hendes kostplan. Herfra har hun arbejdet rigtig hårdt og knoklet. Et år efter at hun var startet, havde hun kun tabt tyve kilo, og der var derfor lang væk igen. Jeg besluttede mig derfor for, at give hende en stor gave. Jeg skaffede hende en personlig træner og jeg lovede hende, at jeg ville betale ham, indtil hun havde nået sin idealvægt. Det var hun utrolig taknemmelig for, og i dag har hun nået sit mål! Da det er præcis 2 år siden at hun startede i dag, har jeg inviteret hende ud og spise på en af hendes yndlingsrestauranter.

Skriv et svar