Når jeg rejser til USA, så vil jeg også gerne lige et smut forbi Hawaii

Jeg er i gang med at planlægge mit livs rejse lige nu, og det er til USA, hvor jeg længe rigtig gerne har villet hen. Når jeg så rejser til USA, så vil jeg gerne have så meget som muligt ud af det hele, og nu er jeg så i gang med at søge mig frem til hvilke steder jeg skal tage hen hvis dette skal blive muligt. Og så er det at jeg er faldet over Hawaii som skulle være et rigtig lækkert sted at tage til i forbindelse med rejser til USA. Det er i hvert fald sådan et indtryk jeg har fået af Hawaii, og nu vil jeg gerne dertil når jeg rejser til USA så jeg kan se det med egne øjne.

Det bliver spændende når jeg rejser til USA

Jeg glæder mig som et lille barn til når jeg rejser til USA, for det bliver noget af det mest spændende, jeg nogensinde har prøvet, det er jeg helt sikker på. Og jeg vil bare have at rejsen skal blive så god som muligt og at jeg virkelig kommer til at opleve alle de skønne steder, som jeg gerne vil til. Derfor er planlægning en vigtig faktor i mine forberedelser til at kunne komme af sted. Derfor skal jeg ikke mangle noget i min planlægning, og derfor er jeg ude i rigtig god tid i forhold til hvornår jeg rejser til USA med at have planerne om, hvordan turen skal blive, på plads. På denne måde kan jeg også få en stor oplevelse ud af at gå og glæde mig her inden jeg tager af sted og for alvor rejser til USA, som vil blive den helt store dag for mig.

 

Skriv et svar