Mit sidste pillefyr

Jeg har lige sagt farvel til mit seneste pillefyr, og der er ingen tvivl om, at det var noget af en tåre vædet afsked. Selvom at jeg havde lovet mig selv ikke at græde som jeg gjorde sidste gang jeg skulle sige farvel til et pillefyr, så endte jeg alligevel med at knibe en tåre. Jeg kunne simpelthen ikke lade være, og jeg er virkeligt glad for at jeg gjorde det. Jeg ved nemlig at hvis mit pillefyr kunne græde, så ville det også have gjort det. Desværre så var mit pillefyr allerede gået bort, og dette var nærmere en form for begravelse. Altså en begravelse, hvor mit pillefyr brutalt bliver fjernet fra min væg.pillefyr Det er dog nu engang sådan at det fungerer, og det er der altså ikke noget at gøre ved. Det er selvfølgelig lidt sørgeligt. Det ændrer dog ikke på, at jeg helt klart også nok skal komme over det. Det gør jeg nemlig altid. Der er altså slet ingen tvivl om, at selvom at det har været hårdt at sige farvel til mit pillefyr, så skal jeg også nok komme videre.

Splinternyt pillefyr

Det er nemlig sådan, at det at jeg har sagt farvel til et pillefyr, gør at jeg skal ud for at finde mig et nyt pillefyr. Det bliver en rejse, og det har det været hver eneste gang, at jeg skulle have et nyt pillefyr. Det har altså virkeligt været dejligt, og jeg er simpelthen så glad for, at det er lykkedes mig endeligt at gøre noget specielt for mig selv. Det er altså virkeligt en trøst, og der er slet ingen tvivl om, at jo mere at det er gået op for mig, hvor meget man rent faktisk kan blive, så er der slet ingen tvivl om, at jo mere man bliver, jo bedre ender man også med at være i sidste ende. Det er også derfor, at jeg er klar til at betale ret meget for et nyt pillefyr. Jeg skal nemlig have et pillefyr der er i høj kvalitet, så jeg ved at det kommer til at holde i mange år.

Skriv et svar