Med vinterdæk kan man sikre sig noget sikkerhed

Da jeg boede i Californien, var der ikke en grund til at have vinterdæk. Der var sol for det meste, og i de værste tilfælde ville det regne. Men vejene nåede ikke rigtigt at blive meget glatte. Men efter jeg flyttede til Danmark var historien helt anderledes. Det er nemlig sådan, at jeg ikke kunne været i stand til at køre bil, fordi jeg blev meget bange for at glide. Jeg håber ikke, at du får et forkert billede af mig, for jeg ønsker bare at fortælle historien om, at jeg rent faktisk har boet i et varmt sted og nu flytter jeg til Danmark, hvor vejene glatte. Derfor vil vinterdæk være helt oplagt for mig at købe. At investere i vinterdæk vil betyde ekstra sikkerhed, som jeg ønsker både for mig, min familie og for alle dem, der kommer til at sidde i min bil, mens jeg kører den.

Vinterdæk kan gøre mirakler

Hvis du har vinterdæk om vinteren, vil din bils bremseevne være langt bedre. Derfor håber jeg, at du fremover vil overveje det med vinterdæk meget mere, end du har gjort indtil nu. I Danmark er der ikke en officiel lov omkring at have vinterdæk på om vinteren, og det er noget, jeg ønsker bliver gjort noget ved. Jeg synes ærlig talt, at det er ret trist, at der ikke er en lov omkring vinterdæk i Danmark, mens der er sådanne love i Norge og Sverige. Hvorfor skal vores nabolande være mere sikre end os danskere? Det er helt ude i hampen, og derfor håber jeg, at vinterdæk bliver taget mere alvorligt, så får begynder at få gavn af det. For mit vedkommende er vinterdæk en rigtig god ide, og derfor har jeg købt vinterdæk til min bil, så jeg kan få lidt sikkerhed.

Skriv et svar