You are currently viewing Livsstilssygdomme skyld i hårtab

Livsstilssygdomme skyld i hårtab

Livsstilssygdomme er defineret ved at være lidelser, vi får som følge af vores livsførelse. En af de ofte sete livsstilssygdomme i Danmark er hårtab – hvilket især er gældende for mænd.

Hårtab forekommer, når der ikke kommer vitaminer og mineraler op i passende mængder til hovedbunden. De vitaminer og mineraler skal komme fra ens sunde kost. Spiser du dårlig mad – hvilket er grobunden til en lang række ofte sete livsstilssygdomme – er du altså mere tilbøjelig til at tabe håret.

Kuren er ganske simpel – du skal i gang med at spise sund mad, motionere, stoppe med at ryge og så videre. Det kan virke svært og overskueligt, men hvis det føles sådan, vil du det så virkeligt også?

En anden mulighed er at tage et kosttilskud med de nødvendige mineraler og vitaminer – et sådant kosttilskud kan være fx arcon tisane. Det koster et par hundrede kroner om måneden at tage. Arcon tisane i sig selv kan ikke redede dit hår, men det kan gøre meget – især, hvis du samtidigt bare går i gang med at motionere, spise nogenlunde ordentligt og så videre.

Mange mænd oplever hårtab allerede i løbet af 20-30 års alderen. Men så tidligt behøver det ikke at være, planlægger man imod det.

Skriv et svar