Jeg hader når jeg er på arbejde.

Eller det  er ikke så meget det at jeg ikke kan lide mit arbejde, for jeg er lykkelig  over at jeg overhovedet har et arbejde, det er mere det at jeg arbejder  i en bus, og det er der jo ikke ret mange der har lyst til. Ikke desto  mindre syntes jeg alligevel at det er sjovt nok nogle gange, og jeg  kan da også godt nyde at være en del af alle de sjove menneskers hverdag.  Når jeg siger alle de sjove mennesker mener jeg også de spændende  og faktisk bare alle menneskers hverdag. Lige fra den store bodybuilder  på weight gainer til den ældre dame der skal besøge en veninde  eller sit koloni have hus langt ude på strækingen. Det er altså godt  tidsfordriv at sidde og kigge i bag spejlet og se på hvordan de samme  typer af mennesker opfører sig, til trods for den store alders forskel.

Det bedste eksempel jeg har er at der næsten hver eneste dag kommer  en ung meget stor mand som helt sikkert er på weight gainer, og han  sidder på en meget speciel måde i bussen, og den eneste der sidder  på samme måde som den store mand på weight gainer er en meget gammel  mand, som kommer på bussen et par gange om ugen. De sidder begge meget  foroverbøjet som om der ikke er noget der kan skræmme dem, og jeg  må sige a tjeg tror på dem begge. Den store mand på weight gainer,  er meget meget stor og ligner en mand der har taget lidt for meget weight  gainer, til at hans hud snart kan klare mere weight gainer. Jeg ved  at den gamle mand er en gammel marine soldat, og han har derfor nok  også set værre ting, end nogle kunne forestille sig ske i dag. Han  har derfor heller ikke noget at være bange for ligesom manden på weight  gainer.

Skriv et svar