Hvornår kan man begynde at bruge whey protein

 

Hej jeg vil lige høre om nogen eventuelt kan svare på mit spørgsmål. Jeg har en søn på femten som styrketræner rigtig meget. I starten var vi lidt utrygge ved det, da han jo er lige midt i voksealderen og vi var bange for at han kunne tage skade af det.

Jeg har imidlertid snakket med en træner som forsikrede mig om at det kun var godt at han trænede, så længe det var korrekte øvelser. Men nu vil han til at drikke whey protein, og jeg må igen acceptere min manglende viden inden for området, og prøve at spørge nogen med mere forstand end mig. Er der nogen bruger af whey protein derude der ved om der er en bestemt aldersgrænse for hvornår man ikke bør drikke whey protein, og er der noget i som man skal tage hensyn til? Hilsen en engageret mor.

Han kan roligt drikke whey protein

Hej engagerede mor. Jeg har brugt whey protein i mange år. Jeg er uddannet inden for fitnessverdenen og jeg kan fortælle dig at du roligt kan lade din søn drikke whey protein. Der er som sådan ikke noget unaturligt ved det, det er protein lige som der findes protein i madvarer. Indholdet er bare meget højere end normalt, så derfor er det rigtig godt at bruge whey protein som et supplement hvis man for eksempel ikke kan nå sit daglige proteinniveau gennem en almindelig kost.

Hvis han vil bruge whey protein i forbindelse med sin træning, skal du huske ham på at det er mest effekivt hvis det bliver drukket inden for den første halve time efter at han har trænet. Og man kan ikke få for meget protein. Det kroppen ikke optager, bliver skillet ud med urinen ganske naturligt. Her er et link til en hjemmeside hvor du kan købe billigt og godt pulver: http://billig-protein.dk/whey-protein/.

Skriv et svar