You are currently viewing Grund til billig e cigaret

Grund til billig e cigaret

Jeg er sådan set ret ligeglad med, om du har brug for at stoppe med at ryge, og uanset om du har tænkt dig at stoppe med at ryge, så er det helt klart en mulighed, og jeg syntes da virkeligt, at du skal stoppe hvis du har lyst, og hvis du ikke har lyst, så skal du tage og åbne dine øjne, og se hvor usundt det er at ryge, så du kan stoppe med at ryge efterfølgende.ecigaret4 Det er atlså vigtigt, at du forstår hvad jeg mener, og jeg håber sådan set også bare, at du snart er klar på at give mig ret i dette, og jeg vil virkeligt også mene, at det er nødvendigt for dig at forstå dette, og så skal det også nok komme til at gå op for dig hvad jeg rent faktisk mener og hvad jeg snakker om. Du er jo ganske enkelt bare nødt til at forstå, at du mange gange er nødt til at stoppe med at ryge, og hvis du ikke har lyst til at gøre det, så skal du tage dig sammen. Jeg hader faktisk folk der ikke har lyst til at stoppe med at ryge. Jeg kan godt forstå, at man ikke kan, men når alt kommer til alt, så er det altså meget dumt ikke at have lyst til det.

Klogt med billig e cigaret

Det er altså også derfor at du ganske enkelt er nødt til at forstå hvad jeg mener, og jeg vil sådan set også mene, at du ganske enkelt er nødt til at forstå dette, og når du først har indset hvad jeg mener, så vil det helt klart også ende med at gå op for dig, at mulighederne med en billig e cigaret som man kan købe her virkeligt er meget bedre end du måske lige går og tror. Det er altså slet ikke dumt, og jeg håber altså virkeligt også, at du har lyst til at købe dig en billig e cigaret. Det er med garanti ikke noget du kommer til at fortryde, og jeg håber altså helt klart også, at du er nødt ti at indse hvad jeg rent faktisk mener. Det er altså ikke dumt, og jeg mener også, at det er ved at være på tide med en billig e cigaret.

Skriv et svar