Formindsk skader med en personlig træner

En personlig træner kan hjælpe dig med din træning, så du opnår meget bedre resultater, men også så du får en sikrere træning og mere kvalitets orienteret træning.

Et af de områder hvor en personlig træner kan være meget værd, som de færreste nok tænker på, er at han kan hjælpe med at lave et opvarmnings program så du undgår sportsskader.

En sportsskade eller fritidsskade kan, udover at være meget ubehagelige, også være en meget bekostelig affære specielt hvis du er selvstændig og en sportsskade gør at du ikke kan arbejde eller må arbejde på nedsat kraft.

De fleste sportsskader skyldes ofte dårlig eller manglende opvarmning. En personlig træner vil sammen med dig lave dit trænings program helt automatisk også
indbygge et opvarmnings program, så du på den måde kan undgå de fleste former for muskel, gene og andre skader.

En anden vigtig ting ved at have en personlig træner til at hjælpe med at udforme dine trænings og opvarmnings programmer, er at opvarmning er ikke noget du bare kan lave på må og få, med lidt stræk øvelser og så videre.bodytreatment team

Et godt opvarmnings program skal være tilpasset den efterfølgende træning, det er nemlig vigtigt at du får opvarmet netop de muskelgrupper du skal til at træne. Og her ved din personlige træner hvordan det gøres optimalt med hensyn til hvor længe og hvordan hver muskel gruppe skal opvarmes.

Så en investering i en personlig træner er en rigtig god investering, udover han hjælper med at lægge den optimale trænings plan, så hjælper han dig også med at undgå skader.
Hos Bodytreatment kan du finde en rigtig god træner online

Tænk hvor meget det vil sætte dig tilbage i din træning hvis du på grund af en skade ikke kan træne i lad os sige 4 uger. Du vil miste meget at det
du har opnået og det vil føles som næsten at skulle starte forfra.

Så se her hvordan Bodytreatment kan hjælpe dig med en personlig træner online så du undgår sportsskader og fritidsskader.

Skriv et svar