Fødselsdagsfest for mor

I år var det endelig blevet min mors tur til at fylde 50 år, og selvom hun synes det var et skarpt hjørne ved jeg, at hun havde glædet sig meget til at fejre det med venner og familie. Min mor havde sendt en ønskeseddel ud meget tidligt, så da jeg endelig fik tid til at kigge på den viste det sig at alle de gode ting var taget. Min far havde købt en iPad Pro til hende og hendes bror havde købt en iPad mini 4 til hende, som hun kunne bruge på arbejdet. Jeg troede lige jeg var smart da jeg foreslog min far at jeg ville købe både et iPad Pro cover og et iPad mini 4 cover til hende, men det vidste mig at mine søskende var kommet mig i forvejen, for min lillebror havde købt et cover til iPad Pro og min lillesøster havde købt et cover til iPad mini 4.

Mors gave

Jeg gik længe og rugede over hvad jeg skulle give min mor i gave i stedet for, men det slog mig først en dag jeg var hjemme på besøg. Mens vi gik og ordnede ude i haven tabte min mor pludselig sin mobil – og den gik i stykker, for der var intet cover på! I stedet for at få den repareret købte hun en iPhone 6s, og jeg skyndte mig ud for at købe et iPhone 6s cover til hende. Da jeg kom ind i butikken gik det pludseligt op for mig, hvor mange cover til iPhone 6s der findes! Jeg ville ikke have et iPhone 6s cover apple, for jeg synes det var for upersonligt, men jeg havde rigtig svært ved at vælge mellem et iPhone 6s læder cover og et etui til iPhone 6s hvor man selv kunne vælge motivet.

Skriv et svar