Få de flotteste hair extensions i Danmark.

De bedste hair extensions får du i Danmark, både når man ser på kvalitet og pris. En stor undersøgelses udført af det internationale mode magazin “Fashion, Hair and Slippers” har for tredie år i træk kåret Danmark, specielt København som det førende center for kvalitets hår ekstensions.

En af de ting som dommerne lagde specielt vægt på var hvor mange forskellige etniske hår typer der er tilgængelige i København og hvor dygtige de Københavnske frisører er til at bruge de forskellige typer for at opnå optimalt resultat.

En anden ting som de Københavnske frisører, i følge magasinet “Fashion, Hair and Slippers” mestre til noget nær perfektion er at bruge den påsætnings teknik der passer bedst til en given hårtype.

For eksempel er hår fra afrikanske piger meget kraftigere i strukturen end hår fra asiatiske piger, dette gør at det er nemmere at sætte først nævnte hår på, da man kan lave totterne større.

Hår fra asiatiske piger er det der passer bedst til det Danske blonde hår, der ligesom det asiatiske hår er meget fint i strukturen.

At de københavnske frisører ved ting som de 2 ovennævnte og mange flere detaljer som vi ikke skal komme ind på her, det har igen placeret Danmark´s frisører specielt den københavnske “extension frisør” i frisørernes super liga når det gælder hair extensions.

Det er noget vi godt kan være stolte af her i lille Danmark. Danmark er jo ikke kendt som et mode mekka som London, Paris og New York er. Man kan godt sige at det er noget der luner lidt.

Så når du rejser ud i verdenen på ferie så prøv at lægge mærke til frisører der laver hår ekstensions så vil du hos mange af de internationale frisører kunne se ad de er blevet inspireret af Danmark.

Danmark er førende når det gælder hair extensions, i hvert fald hvis man skal regne med magasinet “Fashion, Hair and Slippers”.

Skriv et svar