Extensions København 2015

Extensions København 2015 er navnet på et helt nyt og spændende koncept inden for frisørbranchen. Man kan godt sige det er en konkurrence for frisører, men slet ikke som dem man er vant til.

Ekstensions København er en Hair extensions konkurrence hvor de tilmeldte frisører konkurrerer i hvem der er bedst og hurtigst til at sætte hår ekstensions på. Der bedømmes ud fra flere kriterier.

Alle deltagere starter med en korthåret model men ca 15 centimeter hår. Der er så forskellige discipliner der skal udføres.

Det første deltagerne skal er at sætte 60 centimeters ekstensions på. Udover hvor lang tid der bliver brugt lægger dommerne i extensions København konkurrencen vægt på, om man kan se på sætningerne

  • 1. Når man er tæt på
  • 2. På afstand
  • 3. Når håret er vådt, som hvis man er ude at bade og kommer op fra vandet.
  • 4. Når der udøves fysisk aktivitet, som hvis man danser eller løber.

Tilsidst ses der på hvor holdbare extensions sætningerne er. Dette foregår på den måde at man med et Newton Meter trækker i et fastlagt antal totter for at se hvor meget kraft der skal bruges til at trække den af ved.

Det skal dog siges at der er en øvre grænse, som når denne nås så er påsætningen godkendt, på den måde udsættes modellerne ikke for unødvendig smerte.

Den næste disciplin er så at tage de extensions af man lige har sat på. Her ser på, selvfølgelig tiden, om modellens eget hår ødelægges eller om der falder for meget af dette af, når de på satte extensions tages af. Sidst og ikke mindst ses sder på om modellen føler noget ubehag når de bliver taget af.

I år er det fjerde år i træk hvor extensions København konkurrencen afholdes. Showet tiltrækker år for år flere og flere tilskuere.

Skriv et svar