Ethvert forhold kan have godt af en parterapeut

Forhold er ikke altid en dans på røde roser. Der kan være mange problemer og uenigheder, som kan være svært at forholde sig til. Men det er altså normalt, at alle forhold, selv sunde forhold, har problemer. Derfor kan alle parforhold have godt af at få sig en parterapeut. Læs mere om parterapi og hvorfor det er en god ide her.

Parterapi kan hjælpe jer

En parterapeut er her for at hjælpe forhold. Det er jo faktisk hele meningen med det. Næsten alle forhold har et eller andet problem, som de enten ikke snakker om, eller som bare er svært at forholde sig til. Det kan være noget omkring fremtiden, børn, penge eller måske noget om, at den ene part lider af en mental sygdom. Se Michael Søderberg for at læse mere om for eksempel borderline.

Små problemer, der ikke bliver snakket om, kommer hurtigt til at have en betydning. Når man i et forhold bor sammen, og bruger meget tid sammen, skal man også kunne snakke om tingene sammen. Men det er altså ikke nemt. Med en parterapeut kan man få snakket om tingene ordentligt.

Terapi kan hjælpe alle

Mange mennesker tror, at terapi kun er for ”sindssyge” mennesker. Men sådan er det slet ikke mere. Rigtig mange mennesker går til terapi, psykolog eller parterapeut, netop fordi det kan hjælpe med nogle problemer, man ikke helt selv kan løse. Læs mere på https://lisbethlysdal.dk/.

Så hvis du selv går rundt og har lidt problemer, eller hvis det føltes lidt mærkeligt i forholdet, kan terapi være en god ide. Forhold er specielt besværlige, fordi man er 2 mennesker, der skal være enige i mange ting. Det er ikke nemt at leve side om side med et andet menneske, og derfor kan det være godt med lidt hjælp.

Skriv et svar