En alarm uden abonnement og en hund

private alarmTyveri alarmen

Da min mand og jeg blev skilt, turde jeg ikke længere være i huset. Jeg syntes, det var meget stort og tomt, og jeg kunne slet ikke slukke lyset. Det skulle være tændt, for at jeg kunne falde i søvn. En aften gik al strømmen, og jeg kunne slet ikke falde i søvn hele natten. Det var forfærdeligt, og jeg fik kun sovet tidligt om morgenen, da solen endelig stod op. Af frygt for at det ville ske igen, måtte jeg sikre huset, så jeg vidste, at der ikke var noget at være bange for. Dette fortalte jeg mine venner og min familie, og de kom derfor med en hele masse forslag. En af mine kammerater rådede mig til at købe en alarm uden abonnement, da han mente, at dette ville gavne min frygt for at blive bestjålet. Da den var installeret, prøvede jeg igen at falde i søvn. Det kunne jeg da også, men jeg vågnede hele tiden ved den mindste lyd. Jeg var stadig en smule bange.

 

Bliv tryg med en hund

En af mine veninder foreslog da, at jeg skulle købe en hund. En hund kunne passe på mig, og jeg kunne putte med den, når jeg skulle i seng. Jeg drog derfor ud for at finde den perfekte hund for mig. Da den havde fundet sig til rette i huset, og vi var blevet bedste venner, begyndte jeg at få en hel nattesøvn. Hunden havde helt sikkert gjort mig mere tryk i samarbejde med alarmen. Det var meget rart at kunne sove igen. Jeg var blevet et gladere og sundere menneske. Dette kunne mine venner og min familie også sagtens se på mig, og jeg strålede som aldrig før. Min tidligere mand kunne også se det, og han ville derfor have mig tilbage igen.

Skriv et svar