Den nye kæreste

Jeg har været så heldig, at score min drømmepige. Jeg har været vild med hende, lige så længe, jeg kan huske. Vi er vokset op på samme vej, og vil legede altid sammen, da vi var mindre. Vi legede tag-fat på kornmarkerne og hoppede på halmballer. Vi lærte at cykle og stå på hænder sammen. Da vi begyndte i skole øvede vi alfabetet sammen, og når der var nogle der drillede hende sloges jeg med dem og omvendt. Det var først da vi kom i 7., at det gik op for mig, at jeg var vild med hende. Hun gav mig et cover til iPad Pro. Det her iPad Pro cover forestillede mig og hende som små løbende gennem en kornmark. Da hun havde fødselsdag havde jeg lavet et cover til iPad mini 4 til hende. Det her iPad mini 4 cover forestillede mig og hende stå på hænder ude på græsset en varm sommerdag. Jeg tror, det var den dag, hun fandt ud af, at hun også var vild med mig.

Kærester

Et par uger efter bestemte vi os for, at vi skulle være kærester og at alle måtte vide det. Det var lidt svært i starten, for i lang tid havde vi jo gået og sagt, at vi ikke var kærester men bare venner. Vores klassekammerater tog det nu meget pænt, de synes vi var søde sammen og passede rigtig godt sammen. Da vi havde månedsdag havde jeg bestilt et iPhone 6s cover apple til hende, og det viste sig, at hun også havde lavet et iPhone 6s læder cover til mig. På det cover til iPhone 6s jeg fik, havde hun fået trykt et billede af os, der kysser. Næste månedsdag havde jeg købt et etui til iPhone 6s til hende, hvor der rundt om os svævede små hjerter. Hun blev rigtig glad for det, og nu er cover til iPhone 6s, cover til iPad Pro og cover til iPad mini 4 blevet vores ting.

Skriv et svar