De glemte bordkort til min far og hans kones bryllup

Forberedelserne

Da min far og hans kone omsider skulle giftes, ville jeg meget gerne hjælpe dem med pynten og planlægningen. Det måtte jeg også godt, og jeg fik derfor meget ansvar for deres bryllup. Det var derfor også svært, og jeg ville ikke skuffe dem. Det skulle være et bryllup de meget sent ville glemme. Først og fremmest skulle borddækningen være helt i top, og jeg ville derfor  give dem en klassisk borddækning, da jeg vidste, at det var det de ønskede. Jeg skulle derfor bruge en hvid dug, en masse ris, nogle flotte servietter, en masse tyl og en masse flot bånd. Et par dage før jeg havde dækket op, opdagede jeg, at jeg havde glemt at tænke på bordkort. Det har her jeg gik en smule i panik, og jeg måtte derfor i gang hurtigst muligt.

 

Læs mere her

 

BordkortHjælp til bordkort

Jeg fik flere af mine fædres venner til at hjælpe mig med designet af dem, og vi søgte længe efter inspiration på nettet. Da vi endelig fandt de perfekte bordkort, printede vi en skabelon ud. Nu manglede vi bare materialerne til dem, men dem havde vi heldigvis lidt af alle sammen. Dette betød, at vi ikke behøvede at købe ind til dem, og vi sparede således en masse tid. Da bordkortene endelig var færdige, kunne vi lægge den sidste hånd på borddækningen, og alting var endelig perfekt. Nu manglede jeg kun at printe den sang ud, jeg havde skrevet til dem, og forberede den underholdning jeg også ville lave.

 

Bryllupsdagen

Da dagen endelig kom, blev min far og hans nye kone meget glade for alle de ting jeg havde stået for, og jeg fik også ros fra gæsterne. Da vi nåede til min sang og min underholdning, blev folk i et vældig festhumør, og brylluppet varede ved til langt ud på natten. Det var en rigtig god dag for alle.

Skriv et svar