Burde Fie Laursen og andre realitystjerne gå i terapi?

Sladder historier fylder mere end nogensinde i medierne, og presser seriøs debat til side. Om det er fordi at vores kultur bliver mere og mere overfladisk, eller om det kun er de nye generationer der er det, kan være en anden debat.

Det som dette indlæg handler om, er den tendens at reality stjerner får mere og mere medietid end nogen andre. Ikke at det er et problem i sig selv, men når man både ser deres handlinger, samt lytter til deres udtalelserm så kan man ledes til at tro at flere af dem, enten har en meget lav iQ, og/eller har seriøse personlige problemer.

Deres værdi system ser i hvert fald ud til at være forvrænget, alt ser ud til at omhandle shopping, udseende, og at “disse”, dvs. tale skidt om andre reality stjerner.

De fleste af dem ser heller ikke ud til at være i stand til at opretholde længerevarende forhold. Tag eksempelvis Amalie og Peters forhold der med flere turbulente perioder holdte medierne beskæftiget.

Det ville være yderst spændende at tage en overfladisk reality stjerne i et dybdegående terapi eller coaching forløb, og følge deres udvikling. Det kunne også være lærerigt.

Det kunne være værdifuldt for samfundet og de nye generationer at følge personlig udvikling i forhold til Amalie i stort skænderi med Sofie, eller Fie Laursen nøgen. Desværre får vi nok ikke det at se!

Skriv et svar