You are currently viewing Boost din vintertrætte hud

Boost din vintertrætte hud

De kolde vintermåneder påvirker vores hud i høj grad, og derfor får rigtig mange mennesker tør hud i denne periode. Huden mangler både fugt og ekstra pleje, for ikke at føles tør og træt. Det kan være produkterne skal skiftes ud til andet mærke, eller der skal prøves nogle nye rutiner. Du finder her et stort udvalg af plejeprodukter til kroppen, samt makeup og velduftende parfumer. Du kan købe velkendte mærker, og kan helt sikkert finde noget du mangler under de mange gode priser og tilbud.

Vegansk hudpleje fra Island

Er din hud stresset? Find flere produkter til stresset hud her og kom godt i gang med de gode rutiner, for en smuk og sund hud. En forkert eller overdreven anvendelse af hudprodukter og manglende pleje, kan medføre at huden simpelthen bliver stresset og derfor kan give flere forskellige problemer. Huden kan komme til at se grå og kedelig ud, samt medføre rynker eller give akne. Det er et problem, som påvirker mange ikke bare fysisk, men også psykisk. Der findes heldigvis en innovativ serie af produkter, som kan afhjælpe stresset hud og problemerne det skaber. Produkterne er veganske og er ikke testet på dyr, så du med god samvittighed kan stole på firmaets etiske principper og ingredienser.

Naturlige ingredienser

Med rene ingredienser fra Islands naturlige ressourcer, kan produkterne give dig en sund glød, og en smuk hud som er gennemfugtet. Produkterne indeholder  blandt andet rent og nærende gletchervand, som er en del af kerneindholdet i mange af produkterne. I vandet findes hele seks vigtige mineraler som huden har rigtigt godt af, blandt andet er vandet med til at give masser af fugt til huden. Sortimentet indeholder også forskellige planter og blomster, som vokser på Island og den arktiske del af verden. Det er en sjov historie og fortæller også noget om, at det er et lækkert produkt man bruger.

 

Skriv et svar