Bodybuilding med hjælp fra weight gainer

Mit liv som bodybuilder

Lige siden mine unge dage, har jeg altid set utroligt meget op til bodybuildere, da jeg på daværende tidspunkt nærmest anså dem så værende en slags superhelte, som jeg hellere end gerne ville kunne gøre kunsten efter. Jeg besluttede mig derfor for at springe ud i bodybuilding, da der var så ufattelig mange ting ved sportsgrenen, der virkelig tiltalte mig. Mit liv begyndte pludselig kun at handle om træning, kost, samt målet om at blive bodybuilder og rent ud sagt, så var der intet andet jeg følte for. Dette var i sandhed en passion, som jeg ønskede at udleve.weight gainer Disse tre ting begyndte derfor at karakterisere min hverdag og gik og blev en del af min identitet – de dannede mig både fysisk og psykisk, da de dannede min personlighed og krop. Da interessen var på toppen besluttede jeg mig for ligeledes at uddanne mig selv som kostvejleder, da jeg følte, at jeg havde brug for noget hjernegymnastik eller rettere sagt noget ’’brainbuilding’’, der kunne holde hovedet i gang. Jeg havde pludselig fået skabt mig en rutine, der førte mig frem – den banede vej for succes! Jeg var pludselig blevet forholdsvis stor og deltaget i konkurrencer, når jeg ikke var optaget af mit job som kostvejleder.

 

DM med weight gainer

I denne periode af mit liv, så alt godt ud. Jeg udlevede drømmen og havde det perfekte job, men pludselig var det lidt som, at jeg ikke kom videre. Min drøm med bodybuilding gik ud på, at jeg konstant skulle udvikle mig og blive større og større, men det var som om, at denne udvikling var blevet sat på standby, hvilket pillede mig godt og grundigt ned. Jeg følte mig magtesløs, indtil jeg en dag stødte på tilskuddet weight gainer. Dette kosttilskud hjalp mig op igen, og hjalp min krop til at udvikle sig yderligere og jeg gik hen og blev større og større. Weight gainer bragte mig så langt som til DM i bodybuilding, hvor jeg slap af sted med andenpladsen. Jeg var stolt, men langt fra tilfreds. Jeg havde planer om at fortsætte successen med weight gainer ved min side.

Skriv et svar