Betongulv i gildesalen

BetongulvRyger hos forældrene

Jeg er til dagligt ryger, og jeg er lige flyttet hjem til mine forældre igen, da jeg ikke havde mulighed for at betale huslejen, efter at jeg blev fyret fra mit job. Det var et meget lavtlønnet betalt job, så jeg fortryder ikke noget. Hjemme hos mine forældre må jeg dog ikke ryge indendørs, og dette tvinger mig ud i deres gildesal, hver gang jeg skal ryge. Jeg har dog udnyttet dette, og dertil har jeg sat en sofa ud i gildesalen. Den er nemlig tom for møbler, men nu kan man sidde derude og hygge sig meget. Sommetider inviterer jeg derfor venner over på en cigaret, så kan vi diskutere verdenssituationen, mens vi ryger et par cigaretter eller tre. Når vi er færdige med at ryge, smider vi bare skodderne på gulvet. De bliver alligevel ryddet op, når far støvsuger.

 

Stolt af min far

Gildesalen er ret smart, og far har bygget den rigtig godt. Vi kan smide med skodderne på gulvet, fordi gulvet er et betongulv. Hvis man spiller på det, skodder på det, træder ind med beskidte sko på det eller noget andet, tager det slet ikke skade. Betongulvet kan klare alt. Derudover har far også udstyret væggene med gipsplader, så man kan bare spule gulvet med haveslangen, hvis man lyster.

 

Læs mere her

 

Det bedste

Det bedste ved gildesalen, er at far har bygget det selv, og han har dertil købt et billardbord. Det spiller vi på, hver gang vi har mulighed for det. Far plejede at tæve mig i pool, men efterhånden er jeg blevet bedre end ham. Sommetider lader jeg ham vinde, så han ikke bliver ked af det. Andre gange tæver jeg ham meget stort. Jeg tror godt, at han ved, jeg lader ham vinde. Jeg siger ofte til ham, at jeg er meget stolt af ham

Skriv et svar