You are currently viewing 3 ting du skal være opmærksom på når du skal købe et liggeunderlag

3 ting du skal være opmærksom på når du skal købe et liggeunderlag

Et liggeunderlag er ikke bare et liggeunderlag. Der er faktisk ret mange forskellige slags og alle har fordele og ulemper med sig. Dog er der specielt tre ting, som du skal være opmærksom på, når du skal ud og købe et liggeunderlag. Den kan du læse om her.

Vælg liggeunderlag efter temperaturen

Dit liggeunderlag er et af de isolerende lag mellem dig naturen. Det er derfor vigtigt at du ved, hvilket liggeunderlag du skal vælge, hvis du skal sove udendørs når det er koldt. Der er nemlig meget stor forskel på hvor meget de isolerer og holder på varmen for dig. Det har en afgørende betydning for din nattesøvn om du ligger og fryser eller om du kan holde dig dejlig varm.

Let, tykt eller billigt?

Du kan købe liggeunderlag der kun vejer et par hundrede gram og så kan du købe liggeunderlag der vejer op imod 5 kilo. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du skal bruge dit liggeunderlag til vandreture, til campering et enkelt sted eller om du blot skal bruge et billigt underlag for en enkelt tur. Der er nemlig meget stor forskel på de forskellige liggeunderlag.

Køb liggeunderlag af en vis kvalitet

Specielt de helt lette underlag, dem som ikke vejer ret meget, har til tendens til at punktere. Det er bare mega surt at have slået sit telt op og være klar til natten for så at finde ud af at ens liggeunderlag er punkteret. Sørg derfor for at købe liggeunderlag af en vis kvalitet. Du kan eventuelt gå ind og læse forskellige liggeunderlag test hvis du vil være på den sikre side eller hvis du ikke kender markedet godt. Dit liggeunderlag har i hvert fald en stor faktor for hvor meget du nyder din telttur.

Skriv et svar