You are currently viewing 3 brands – Hvilken hårtrimmer vælger du?

3 brands – Hvilken hårtrimmer vælger du?

Som mand har du et stort udvalg af producenter, der laver hårtrimmere. Hvad du kan finde i den første og bedste butik online kan ikke tælles på 2 hænder. Men især 3 brands skiller sig ud fra mængden og sandsynligheden for du vælger en af dem er stor. Se de 3 brands i Made4mens hårtrimmer-udvalg her.

Lad os tage dig på en hurtig rundtur med netop de 3 brands:hårtrimmer 2

Remington – Tyske Remington sælger rigtigt mange hårtrimmere og barbermaskiner i Danmark. Det gør de fordi de er billige og pålidelige. For mange er Remington ikke den bedste, men den første og billigste barbermaskine. Et udmærket valg på SU.

Moser – Måske er de ikke kønne, og de koster mere, men her har vi at gøre med en Land Rover. Stor og klodset, men pålidelig og meget stærk. Din Moser hårtrimmer ender sikkert med at holde i 30 år med fuld funktionalitet hver dag. Går du op i ydeevne og ikke i udseende er Moser det mærke, du skal holde øje med.

Panasonic – Du kender dem måske mest fra fjernsyn, men Panasonic laver alt muligt – herunder hårtrimmere. Panasonics hårtrimmere er effektive, holdbare, veldesignede og har de fleste funktioner. De er også ofte dyrest. Men kan du bruge 1.000 kroner på en hårtrimmer er det professionelle valg Panasonic.

Skriv et svar